A.P. Stensättning i Örkelljunga

Skåne län

Information

431211-XXXX är organisationsnummer för företaget A.P. Stensättning i Örkelljunga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.P. Stensättning i Örkelljunga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som A.P. Stensättning i Örkelljunga finns i.

A.P. Stensättning i Örkelljunga har varit registrerat sedan 1990-05-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.P. Stensättning i Örkelljunga så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

A.P. Stensättning i Örkelljunga är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för A.P. Stensättning i Örkelljunga är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.P. Stensättning i Örkelljunga så kan ni göra det på telefon genom 0431-441039 eller genom brev på följande adress:

Stensättning och plattläggning

Det finns olika personer som har en koppling med A.P. Stensättning i Örkelljunga och det är Persson, Alf Roland som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,