Ingvar Jönssons Mark & Byggservice

Skåne län

Information

431107-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ingvar Jönssons Mark & Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingvar Jönssons Mark & Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Ingvar Jönssons Mark & Byggservice finns i.

Ingvar Jönssons Mark & Byggservice har varit registrerat sedan 1995-01-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingvar Jönssons Mark & Byggservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingvar Jönssons Mark & Byggservice är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Ingvar Jönssons Mark & Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingvar Jönssons Mark & Byggservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bygg-, mark och smidesverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingvar Jönssons Mark & Byggservice och det är Jönsson, Leif Ingvar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,