Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service

Skåne län

Information

Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Nils-Erik Bo som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service på telefon 0435-51236.

Installations- och reparationsrörelse avseende gårdtankar och mjölkmaskinsanläggningar

Idag är Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service av bolagstypen Enskild firma.

Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service så är det följande:

Nils-Erik Bengtsson Gårdtanks- & Mjölkmaskins- service har 420430-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.