Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson

Skåne län

Information

390729-XXXX är organisationsnummer för företaget Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson finns i.

Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson har varit registrerat sedan 1972-12-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handels- och reparationsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Gerts Svets o Motorverkstad Gert Nilsson och det är Nilsson, Gert Tore som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,