HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är ett av dem. Statusen för HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är att Bolaget är aktivt.

HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är ett Enskild firma och skapades 1978-02-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON ska trivas.

HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och tillverkning av reklamartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-14678.

.

De som är på något sätt har med HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON är Håkansson, Bengt Ingvar som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HANDELSFIRMAN RELIEF, BENGT HÅKANSSON har 331014-XXXX som sitt organisationsnummer.