Stall EldFuxens Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Örkelljunga och Stall EldFuxens Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall EldFuxens Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall EldFuxens Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall EldFuxens Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-02-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall EldFuxens Handelsbolag ska trivas.

Stall EldFuxens Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Till och inridning,försäljning och uppfödning av hästar och eventuellt hundar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall EldFuxens Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är Stall EldFuxens Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Stall EldFuxens Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-460699.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Stall EldFuxens Handelsbolag är Dahlin, Marita Lis-Marie som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Dahlin, Rebecca Weronica Elisabeth som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

Stall EldFuxens Handelsbolag har 969725-0299 som sitt organisationsnummer.