Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag

Skåne län

Information

Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag har haft sedan 2006-11-23. Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-11-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drakabygget, 286 92, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-80320.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag har idag 969721-0228 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag

Bedriva åkeri och maskinuthyrning, utföra trädgårdstjänster och målnings-, snickeri-, svetsning-, grävnings- och lastningsarbeten, bygg- och anläggningsarbeten, bedriva försäljning av jordbruksprodukter och uthyrning av jordbruksmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Örkelljunga farmartjänst Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örkelljunga Lantmän u.p.a. som är född och har titeln Komplementär, Johansson, Bengt Rune som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Svensson, Keneth Sven Inge som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare, .