Smedhults Tröskeln Handelsbolag

Skåne län

Information

969717-3665 är organisationsnummer för verksamheten Smedhults Tröskeln Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smedhults Tröskeln Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Smedhults Tröskeln Handelsbolag finns i.

Smedhults Tröskeln Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Smedhults Tröskeln Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-30.

Smedhults Tröskeln Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Smedhults Tröskeln Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Smedhults Tröskeln Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0433-33077 eller genom brev på följande adress:
Smedhult 8320, 280 40, Skånes Fagerhult

Utföra hyvlerier åt olika kunder och försäljning av trävaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Smedhults Tröskeln Handelsbolag och det är Gustafsson, Bengt Roger som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Lindström, Kjell Tommy som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Lindström, Ruta Charlotta som är född 1977 och har titeln Bolagsman,