Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag

Skåne län

Information

Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag har haft sedan 2003-10-09. Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Alliden 9, 286 36, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-50602.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag har idag 969690-6354 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag

Bolaget bedriver handel med VVS produkter, handmaskiner för byggnadsindustri och verkstadsindustri, reservdelar och tillbehör till desamma, konsulttjänster inom dessa områden samt reservdelar och tillbehör till lätta fordon och släpvagnar inom och utom landet, samt därmed förenlig verksamhet.

I Sun Trailer (Sweden) Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Stig Kenneth som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Larsson, Bo Peter som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .