TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag

Skåne län

Information

TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag är ett av många företag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-10-03.

TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-09-16. Men sedan 2002-10-03 så har TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Turabyggev. 31, 286 33, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-52222.

Örkelljunga arbetar för att företag som TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse.

Firmatecknare för TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag och det är följande personer, Svensson, Johan Patrik Daniel som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Svensson, Lars Peter Joakim som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för TAXI Bröderna Svensson i Örkelljunga Handelsbolag är 969687-9205.