Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag

Skåne län

Information

969675-3335 är organisationsnummer för företaget Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag finns i.

Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-01-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2088852 eller genom brev på följande adress:
Turabyggev. 105, 286 33, Örkelljunga

Byggnadsmåleri, handel med målerimaterial och verktyg.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklas Skoog's MÅLERI Handelsbolag och det är Skog, Lars Nicklas som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Skog, Petra Maria Terese som är född 1971 och har titeln Bolagsman,