Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag

Skåne län

Information

Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag är ett bolag som finns i Örkelljunga. I Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, Rolf Stefan som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Janne Ivan Martin som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag på telefon 0433-50044.

Försäljning i huvudsak av byggmaterial.

Idag är Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Byggsäljarna i Värsjös Handelsbolag har 969636-7581 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.