Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag

Skåne län

Information

Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Forellstigen 10, 286 35, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-51840.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag har idag 969627-1486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag

Handel och reparation med nya och begagnade hushållskapitalvaror, handel med ädelmetaller samt därmed förenlig verksamhet.

I Fynnd och Begnagat A & H Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krister Svenssons Handelsfirma Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Lagerkvist, Tore Göran som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .