A.K. Korg Import Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Örkelljunga och A.K. Korg Import Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och A.K. Korg Import Handelsbolag är ett av dem. Statusen för A.K. Korg Import Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

A.K. Korg Import Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-04-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där bolaget finns i jobbar för att bolag som A.K. Korg Import Handelsbolag ska trivas.

A.K. Korg Import Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av korgvaror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A.K. Korg Import Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är A.K. Korg Import Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med A.K. Korg Import Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-460672.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med A.K. Korg Import Handelsbolag är Johansson, Kerstin Inger Gunilla som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kjell Anders Krister som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

A.K. Korg Import Handelsbolag har 969613-8701 som sitt organisationsnummer.