Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag

Skåne län

Information

Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag är ett företag som finns i Örkelljunga. I Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Bengt Gunnar som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Gunnar Börje som är född 1928 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag på telefon 0435-52675.

Mekanisk verkstad.

Idag är Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Ma-Mec Specialmaskiner Handelsbolag har 969611-9545 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.