Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner

Skåne län

Information

Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner är ett företag som finns i Örkelljunga. I Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brorsson, Egon Thomas som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Brorsson, Ingrid Gunilla som är född 1929 och har titeln Bolagsman, Brorsson, Mats Harald som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner på telefon 0435-80147.

Handel med trävaror samt tillverkning av lastpallar och emballage för industrin

Idag är Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner är ett av många företag som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Bror Eliasson & Söner har 937600-0619 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.