Wilander Consulting Handelsbolag

Skåne län

Information

Wilander Consulting Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Wilander Consulting Handelsbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Wilander Consulting Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Wilander Consulting Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Wilander Consulting Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Wilander Consulting Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Körsbärsliden 3, 286 36, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-54567.

Örkelljunga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Wilander Consulting Handelsbolag har idag 916754-2027 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Wilander Consulting Handelsbolag

Konsulttjänster av upprättande av kvalitetssystem, tjänster i process- och produktkvalitet m m

I Wilander Consulting Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wilander, Lars Gösta Allan som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Wilander, Åsa Marina som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .