Smed-Johan Handelsbolag

Skåne län

Information

916754-1300 är organisationsnummer för bolaget Smed-Johan Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Smed-Johan Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Smed-Johan Handelsbolag finns i.

Smed-Johan Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-06-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Smed-Johan Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Smed-Johan Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Smed-Johan Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Smed-Johan Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-54168 eller genom brev på följande adress:
Ringkullav. 5, 286 35, Örkelljunga

Fastighetsförvaltning samt skogsbruk

Det finns olika personer som har en koppling med Smed-Johan Handelsbolag och det är Enberg, Bo Ingvar som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Enberg, Nils Olle som är född 1955 och har titeln Bolagsman,