Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-5161 är organisationsnummer för verksamheten Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag finns i.

Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-12-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5653926 eller genom brev på följande adress:
Långalt , 280 40, Skånes Fagerhult

Service, reparationer, modernisering och nytillverkning av maskiner inom industrin. Jordbruks- och skogsbruksrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Långalts Jordbruksprodukter Handelsbolag och det är Gustafsson, Mats Erland som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Tage Lennart som är född 1934 och har titeln Bolagsman,