Poleraren Fastighet Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Örkelljunga finns det ett Kommanditbolag som heter Poleraren Fastighet Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Poleraren Fastighet Kommanditbolag i Skåne län. Örkelljunga är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Poleraren Fastighet Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-02-16 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2005-01-25 så har Poleraren Fastighet Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2001-02-16 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Poleraren Fastighet Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Poleraren Fastighet Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Poleraren Fastighet Kommanditbolag så kan ni göra det på 0435-56640.

Uthyrning av industrilokaler. Fastighetsförvaltning, parkförvaltning samt försäljning av bioenergiprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Aktiebolaget Bröderna Lindström Frukt & Grönsaker som är född och har titeln Komplementär, Lindström, Karl Christian Lennart som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Lindström, Lars Olof Mattias som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Poleraren Fastighet Kommanditbolag har 916752-5147 som sitt organisationsnummer.