Sotaren Sandher & Co Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-4157 är organisationsnummer för bolaget Sotaren Sandher & Co Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sotaren Sandher & Co Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Sotaren Sandher & Co Handelsbolag finns i.

Sotaren Sandher & Co Handelsbolag har varit registrerat sedan 1989-10-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sotaren Sandher & Co Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sotaren Sandher & Co Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Sotaren Sandher & Co Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sotaren Sandher & Co Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-40950 eller genom brev på följande adress:
Harbäckshult 327, 286 91, Örkelljunga

Sotning och ventilationsrensning

Det finns olika personer som har en koppling med Sotaren Sandher & Co Handelsbolag och det är Sander, Björn Arne som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Sander, Karin Margareta som är född 1955 och har titeln Bolagsman,