Björns Auto-Jour Kommanditbolag

Skåne län

Information

916752-0544 är organisationsnummer för verksamheten Björns Auto-Jour Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björns Auto-Jour Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Björns Auto-Jour Kommanditbolag finns i.

Björns Auto-Jour Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1989-02-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björns Auto-Jour Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Björns Auto-Jour Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Björns Auto-Jour Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Björns Auto-Jour Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0431-82650 eller genom brev på följande adress:
Starby 5570, 262 95, Ängelholm

Bilbärning samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Björns Auto-Jour Kommanditbolag och det är Johansson, Björn Nils-Inge som är född 1950 och har titeln Komplementär, Huldtén, Anette Britt-Marie som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare,