Stall Skans Handelsbolag

Skåne län

Information

Stall Skans Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Örkelljunga. Det är nämligen den kommunen som Stall Skans Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stall Skans Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-10-15. Men sedan 1987-01-01 så har Stall Skans Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ljungaskog, 286 91, Örkelljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stall Skans Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-52770.

Örkelljunga arbetar för att bolag som Stall Skans Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Stall Skans Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Jordbruks- och skogsdrift, häst- och fåravel, försäljning av häst- och ridartiklar samt redovisnings- och bokförings- arbete

Firmatecknare för Stall Skans Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stall Skans Handelsbolag och det är följande personer, Welander, Ann-Magret som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Welander, Nils Eric som är född 1938 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Stall Skans Handelsbolag är 916751-2632.