Handelsbolaget AQUILA MAJOR

Skåne län

Information

916751-2624 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget AQUILA MAJOR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget AQUILA MAJOR är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Handelsbolaget AQUILA MAJOR finns i.

Handelsbolaget AQUILA MAJOR har varit registrerat sedan 1987-10-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget AQUILA MAJOR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Handelsbolaget AQUILA MAJOR är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget AQUILA MAJOR är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget AQUILA MAJOR så kan ni göra det på telefon genom 042-129009 eller genom brev på följande adress:
Frösög. 11, 257 30, Rydebäck

Bolaget skall bedriva utbildningar, försäljning och förvaltning av fastigheter, konsultverksamhet avseende språkliga och pedagogiska frågor samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget AQUILA MAJOR och det är Skybäck, Björn Gustav Henrik som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Skybäck, Eva Barbara Wictoria som är född 1956 och har titeln Bolagsman,