Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag

Skåne län

Information

Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bjärabyggev. 4, 280 40, Skånes Fagerhult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0433-50133.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag har idag 916537-8333 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag

Restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet

I Skånes-Fagerhults Smörgås o salladsservice Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Birgitta Susanne Ellinor som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Mansfeldt, Wanja Britte-Marie som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .