Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag

Skåne län

Information

Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Örkelljunga som är den kommunen där Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag finns. I Örkelljunga så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag har haft sedan 2002-04-16. Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hyllstofta 6649, 264 93, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-14100.

Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag har idag 916537-3110 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag

Mekanisk verkstad samt handel med verkstadsförnödenheter och industriprodukter

I Lindbergs Teknik & Maskin Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Inga Ann-Kristin som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Lindberg, Klas Bonde som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .