Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag

Skåne län

Information

Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellman, Vajlet Ingegerd Linnéa som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Johansson, Helge Bertil som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Nils Ola som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag på telefon 0433-30335.

Kiosk-, gatuköks- och restaurangrörelse samt handel med livsmedel

Idag är Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Skånes Fagerhults Rasten Handelsbolag har 916536-8540 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.