Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag

Skåne län

Information

916536-5900 är organisationsnummer för företaget Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag finns i.

Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-12-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5153475 eller genom brev på följande adress:
Vångav. 16, 286 95, Eket

Handel med blommor

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneth Fribergs Blommor Handelsbolag och det är Friberg, Ingrid Lisbet Birgitta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Friberg, Jan Kenneth som är född 1948 och har titeln Bolagsman,