Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag

Skåne län

Information

916432-9220 är organisationsnummer för företaget Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag finns i.

Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1991-01-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-10.

Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5788335 eller genom brev på följande adress:
Skogen 219, 286 92, Örkelljunga

Åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Sjöborgs Åkeri Kommanditbolag och det är Olsson, Per Olov som är född 1947 och har titeln Komplementär, Andersson, Yane Ros-Marie som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare,