Handelsbolaget Trivselaffären

Skåne län

Information

916432-0153 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Trivselaffären. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Trivselaffären är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Handelsbolaget Trivselaffären finns i.

Handelsbolaget Trivselaffären har varit registrerat sedan 1980-08-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Trivselaffären så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Handelsbolaget Trivselaffären är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Trivselaffären är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Trivselaffären så kan ni göra det på telefon genom 0435-50145 eller genom brev på följande adress:
Hallandsv. 2, 286 31, Örkelljunga

Handel med damkonfektion och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Trivselaffären och det är Andersson, Lilian Ann-Margret som är född 1939 och har titeln Bolagsman, von Berger, Lena Catharina som är född 1961 och har titeln Bolagsman,