Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Örkelljunga och Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1977-05-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag ska trivas.

Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av trädgårdsmöbler samt maskinhandel

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0433-33014.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag är Gustafsson, Bengt Roger som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Evert Ingemar som är född 1938 och har titeln Bolagsman, .

Maskinfirman i Smedhult Handelsbolag har 916430-7705 som sitt organisationsnummer.