Janssons Färg Kommanditbolag

Skåne län

Information

916430-7358 är organisationsnummer för verksamheten Janssons Färg Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Janssons Färg Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Örkelljunga som är den kommunen som Janssons Färg Kommanditbolag finns i.

Janssons Färg Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1993-03-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-07-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Janssons Färg Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-07-17.

Janssons Färg Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Janssons Färg Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Janssons Färg Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-51909 eller genom brev på följande adress:
Hallandsv. 11, 286 31, Örkelljunga

Färgaffär

Det finns olika personer som har en koppling med Janssons Färg Kommanditbolag och det är Jansson, Jan Tore som är född 1950 och har titeln Komplementär, Jansson, Ove Ingemar som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare,