Jan-Everts Maskintjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och Jan-Everts Maskintjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jan-Everts Maskintjänst är ett av dem. Statusen för Jan-Everts Maskintjänst är att Bolaget är aktivt.

Jan-Everts Maskintjänst är ett Enskild firma och skapades 2003-11-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där företaget finns i jobbar för att företag som Jan-Everts Maskintjänst ska trivas.

Jan-Everts Maskintjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03. I Örkelljunga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rundbalspressning och plastning av rundbalar samt andra tjänster inom jord- och skogsbruk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Everts Maskintjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03.

Idag är Jan-Everts Maskintjänst och det finns flera företag som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Jan-Everts Maskintjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0433-34069.

.

De som är på något sätt har med Jan-Everts Maskintjänst är Svensson, Jan Evert Mikael som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jan-Everts Maskintjänst har 820706-XXXX som sitt organisationsnummer.