Stenkulla Gård Entreprenad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och Stenkulla Gård Entreprenad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stenkulla Gård Entreprenad är ett av dem. Statusen för Stenkulla Gård Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Stenkulla Gård Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2009-01-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stenkulla Gård Entreprenad ska trivas.

Stenkulla Gård Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skogs-jordbruk, Entreprenadverksamhet, Hästverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenkulla Gård Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är Stenkulla Gård Entreprenad och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Stenkulla Gård Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8713408.

.

De som är på något sätt har med Stenkulla Gård Entreprenad är Lövström, Andreas Carl-Fredrik som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stenkulla Gård Entreprenad har 801005-XXXX som sitt organisationsnummer.