JHP Totalbygg och montage

Skåne län

Information

791002-XXXX är organisationsnummer för bolaget JHP Totalbygg och montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JHP Totalbygg och montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som JHP Totalbygg och montage finns i.

JHP Totalbygg och montage har varit registrerat sedan 2007-10-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JHP Totalbygg och montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

JHP Totalbygg och montage är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för JHP Totalbygg och montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med JHP Totalbygg och montage så kan ni göra det på telefon genom 0709-262826 eller genom brev på följande adress:

Byggnads och montagetjänst.

Det finns olika personer som har en koppling med JHP Totalbygg och montage och det är Pusey, Johan Harry som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,