Butik Sofia Nilsson

Skåne län

Information

780804-XXXX är organisationsnummer för bolaget Butik Sofia Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Butik Sofia Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Butik Sofia Nilsson finns i.

Butik Sofia Nilsson har varit registrerat sedan 2007-03-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Butik Sofia Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-01.

Butik Sofia Nilsson är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Butik Sofia Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Butik Sofia Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0435-51686 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av nya och begagnade present- och inredningsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Butik Sofia Nilsson och det är Nilsson, Sofia Johanna som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,