Petters Montage

Skåne län

Information

771021-XXXX är organisationsnummer för företaget Petters Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Petters Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Petters Montage finns i.

Petters Montage har varit registrerat sedan 2005-03-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Petters Montage så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Petters Montage är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Petters Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Petters Montage så kan ni göra det på telefon genom 070-2867844 eller genom brev på följande adress:

Tältmontage dvs montage av lagerhallar och evenemangstält samt kringutrustning, även service och underhåll av tält.

Det finns olika personer som har en koppling med Petters Montage och det är Mårtensson, Jon Erik Anders Petter som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,