Tornésons Energiteknik

Skåne län

Information

740718-XXXX är organisationsnummer för företaget Tornésons Energiteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tornésons Energiteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Tornésons Energiteknik finns i.

Tornésons Energiteknik har varit registrerat sedan 2004-07-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tornésons Energiteknik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tornésons Energiteknik är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Tornésons Energiteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tornésons Energiteknik så kan ni göra det på telefon genom 070-6047102 eller genom brev på följande adress:

Installation, reparation och service av värmepumpar.

Det finns olika personer som har en koppling med Tornésons Energiteknik och det är Tornéson, Stig Rickard Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,