Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Örkelljunga så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Örkelljunga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Örkelljunga och i Skåne län. Redan 1958-08-22 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-11-24

737600-1876 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Örkelljunga.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 så går det att nå dem via telefon på 0451-385662 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 4 är Bjertner, Nils Olof Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ulf Gunnar Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Edman, Ingrid Maria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olle Ingmar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Pia Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Kjell Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Paul Froste som är född 1940 och har titeln Suppleant, Camitz, Göran Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Danielsson, Sven Anders som är född 1970 och har titeln SuppleantNilsson, Kennerth Karl Ivar som är född 1944 och har titeln SuppleantRosén, Ulla Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant.