Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2

Skåne län

Information

737600-1835 är organisationsnummer för företaget Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Örkelljunga som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 har varit registrerat sedan 1955-08-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 så kan ni göra det på telefon genom 042-186600 eller genom brev på följande adress:
Västertorg 1, 281 47, Hässleholm

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Örkelljungahus nr 2 och det är Fredman Magnusson, Leif Gunnar I som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundegård, Bengt Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olle Ingmar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Ingvar Kurt Lennart som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Pia Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfsson, Eivor Mariann som är född 1944 och har titeln SuppleantCamitz, Göran Christer som är född 1960 och har titeln Suppleant, Isaksson, Nils Gösta Verner som är född 1922 och har titeln Suppleant,