GODISFLYGET CANDY AIRLINES

Skåne län

Information

730424-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GODISFLYGET CANDY AIRLINES. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GODISFLYGET CANDY AIRLINES är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som GODISFLYGET CANDY AIRLINES finns i.

GODISFLYGET CANDY AIRLINES har varit registrerat sedan 2010-03-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för GODISFLYGET CANDY AIRLINES så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-09.

GODISFLYGET CANDY AIRLINES är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för GODISFLYGET CANDY AIRLINES är följande:

Vill ni komma i kontakt med GODISFLYGET CANDY AIRLINES så kan ni göra det på telefon genom 070-3151743 eller genom brev på följande adress:

Godisbutik, handel med diverse konfektyr, såsom lösviktsgodis, läskedryker, chips, läsk, glass och vykort.

Det finns olika personer som har en koppling med GODISFLYGET CANDY AIRLINES och det är Huovila, Ulf Peter Olavi som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,