Bostadsrättsföreningen Trumman

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Trumman är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Bostadsrättsföreningen Trumman finns det lite olika personer som är förknippade och det är Helgesson, Gunilla Ann-Christin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Ann Jeanette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydle, Göran Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Roland Erik Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan-Åke Bertil som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Evy Clara Viola som är född 1931 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Trumman så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Trumman på telefon 0435-52138.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal.

Idag är Bostadsrättsföreningen Trumman av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Trumman är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Trumman innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Trumman är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Trumman så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sundqvist, Roland Erik Lennart i förening med en av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Trumman har 716436-7299 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.