Kenneln Tassen

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Örkelljunga och Kenneln Tassen är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kenneln Tassen är ett av dem. Statusen för Kenneln Tassen är att Bolaget är aktivt.

Kenneln Tassen är ett Enskild firma och skapades 2007-01-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Örkelljunga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kenneln Tassen ska trivas.

Kenneln Tassen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11. I Örkelljunga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppfödning av hundar samt hundpensionat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kenneln Tassen är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-11.

Idag är Kenneln Tassen och det finns flera verksamheter som är det idag i Örkelljunga.

Vill man komma i kontakt med Kenneln Tassen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0433-50151.

.

De som är på något sätt har med Kenneln Tassen är Bergström, Sabina Ann Kristina som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kenneln Tassen har 701130-XXXX som sitt organisationsnummer.