Ivars gård

Skåne län

Information

700129-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ivars gård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ivars gård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Ivars gård finns i.

Ivars gård har varit registrerat sedan 1998-06-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ivars gård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Ivars gård är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Ivars gård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ivars gård så kan ni göra det på telefon genom 0435-81175 eller genom brev på följande adress:

Uppfödning och handel med djur, handel med maskiner, verktyg, fordon och förnödenheter till skogs och jordbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ivars gård och det är Andersson, Bengt Göran Arnold som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,