Patriks Måleriservice

Skåne län

Information

690715-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Patriks Måleriservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patriks Måleriservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Patriks Måleriservice finns i.

Patriks Måleriservice har varit registrerat sedan 2001-05-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Patriks Måleriservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Patriks Måleriservice är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Patriks Måleriservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Patriks Måleriservice så kan ni göra det på telefon genom 0430-42321 eller genom brev på följande adress:

Måleriarbeten (in- och utvändigt, även målning av vägmarkeringar).

Det finns olika personer som har en koppling med Patriks Måleriservice och det är Svensson, Bengt Ingvar Patrik som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,