Turbo Bengtssons Allt i Allo

Skåne län

Information

670822-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Turbo Bengtssons Allt i Allo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turbo Bengtssons Allt i Allo är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Turbo Bengtssons Allt i Allo finns i.

Turbo Bengtssons Allt i Allo har varit registrerat sedan 1990-05-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turbo Bengtssons Allt i Allo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Turbo Bengtssons Allt i Allo är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Turbo Bengtssons Allt i Allo är följande:

Vill ni komma i kontakt med Turbo Bengtssons Allt i Allo så kan ni göra det på telefon genom 0435-80149 eller genom brev på följande adress:

Grävnings- och reparationsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Turbo Bengtssons Allt i Allo och det är Bengtsson, Bo Mikael Nikodemus som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,