Susanne's Kläder

Skåne län

Information

670226-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Susanne's Kläder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanne's Kläder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Susanne's Kläder finns i.

Susanne's Kläder har varit registrerat sedan 1993-10-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanne's Kläder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Susanne's Kläder är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Susanne's Kläder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susanne's Kläder så kan ni göra det på telefon genom 0435-50073 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kläder

Det finns olika personer som har en koppling med Susanne's Kläder och det är Karlsson, Susann Britt Marie som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,