Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga

Skåne län

Information

Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga är en verksamhet som finns i Örkelljunga. I Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Nils Arne Tomas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga på telefon 070-8423102.

Sälja släpvagnar och påbyggnader för godstrafik via återförsäljaravtal samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga av bolagstypen Enskild firma.

Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Örkelljunga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga innehar ej F-skattsedel och Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga så är det följande:

Släpvagnsspecialisten i Örkelljunga har 650401-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.