Claus Andreasen Consulting

Skåne län

Information

650327-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Claus Andreasen Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Claus Andreasen Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Claus Andreasen Consulting finns i.

Claus Andreasen Consulting har varit registrerat sedan 2001-11-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Claus Andreasen Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Claus Andreasen Consulting är och det finns flera verksamheter i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Claus Andreasen Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Claus Andreasen Consulting så kan ni göra det på telefon genom 0435-460172 eller genom brev på följande adress:

Programvarukonsult, försäljning av datorer och dataprogram, programmering, utbildning inom data och övrig informationsteknologi.

Det finns olika personer som har en koppling med Claus Andreasen Consulting och det är Andreasen, Claus Gerald som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,