Two Pipes mechanic

Skåne län

Information

610710-XXXX är organisationsnummer för företaget Two Pipes mechanic. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Two Pipes mechanic är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Örkelljunga som är den kommunen som Two Pipes mechanic finns i.

Two Pipes mechanic har varit registrerat sedan 2001-10-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Two Pipes mechanic så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

Two Pipes mechanic är och det finns flera bolag i Örkelljunga som också är .

Firmatecknare för Two Pipes mechanic är följande:

Vill ni komma i kontakt med Two Pipes mechanic så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Motorcykelverkstad. Reparation och service av motorcyklar åt privatpersoner och som konsult till redan etablerade motor- cykelföretag.

Det finns olika personer som har en koppling med Two Pipes mechanic och det är Binde, Jörg som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,